Betalingen

Kan ik betalen met ideal? 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 

Hoe werkt iDEAL? 

 U plaatst een bestelling en bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw eigen bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. De bank vraagt u om een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening afgeschreven. 

Kan ik betalen met Pin? 

Wilt u uw bestelling afhalen in de door u gekozen winkel, kunt u in de winkel gebruik maken van de daar aanwezige pinapparatuur. 

Kan ik Contant betalen? 

 Wilt u liever contant betalen is dit mogelijk bij afhalen van uw bestelling in de door u aangegeven winkel. 

Kan ik bij een thuisbezorging aan de deur betalen oftewel met contant geld of pinnen? 

Indien u een online bestelling heeft gedaan en daarbij heeft aangegeven dat deze bestelling bij u thuis moet worden bezorgd betaald u voorafgaand in de online-shop of heeft u de mogelijkheid de rekening aan deur met de mobiele pin te betalen.


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.